onsdag den 24. december 2008

Bryllupskagen skæres for...

Ja her på selveste juleaften plejer alt jo at handle om mad, så skal vi ikke bare holde den tradition også på bryllupsbloggen. Her skærer vi kagen for. Hmm jeg var lige inde og læse om overtroen i det med at skære bryllupskagen for. Bruden skal skære det første stykke - ellers vil hun forblive barnløs. Gommen kan hjælpe med hans hånd ovenpå brudens. Hmmmm det har vi da gjort helt forkert kan jeg se. Men hmmm det gør jo ikke spor hvis vi forbliver "barnløse" fra nu af. Vi har jo de dejlige børn vi skal ha.





Her lige en af etagerne af bryllupskagen. Uha den var flot og ganske MUMS lækker. Kagen blev spist til sidste krumme, så der var intet at gemme til første bryllupsdag, men vi har aftalt at til den dag bestiller vi bare nogle couverter af samme slags kage på Gammel Høver Kro, hvor kagen var fra. Den er bestilt via Desserten.dk. De har hermed vores varmeste anbefalinger. Den kage har KUN fået rosende ord fra ALLE vores gæster. Mmmmmm.

Og her så lige et sidste billede. Vores topfigur, som dog i dette tilfælde stod på bordet ved siden af. Vi synes selv den var lidt sjov og taler vist for sig selv ;-)







Ingen kommentarer: