søndag den 21. december 2008

At ankomme standsmæssigt...

På vores bryllupsdag ville vi ankomme standsmæssigt. Nej ikke i den gule bus hahaha. Det kunne der ellers også ha været en eller anden form for humor over.

Nå men vi havde altså valgt at køre i Limo den dag. Den 9 meter lange vogn hentede bruden, brudens far og brudebørn på Savværksvej. Det var vist lidt en kunst at få den lange vogn bakket op ad den lille vej. Men det lykkedes - og vi blev kørt en lille tur rundt i Hadsten inden vi ankom til kirken. Det var sjovt sådan at køre rundt i byen, men lidt træls med de tonede ruder, så INGEN kunne se at det jo var OS der kørte i den fine bil.

Men her på billedet ankommer vi til kirken. Efter kirken fik Flemming også lov at komme med i bilen - brudens far måtte vige pladsen. Inden vi kørte til Lynet serverede chaufføren lige et glas champagne for os og inde i bilen var der juice til ungerne og snolder til os alle. Sikke en oplevelse. Også for ungerne, der allerede på første tur udtalte "Det her kunne vi godt vænne os til". Hmmmm jaja det er fint, men det bliver altså ikke til hverdag vi sådan lige kører i limo.


Ingen kommentarer: